Imeldaziekenhuis

Ik voer alle ingrepen uit in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden, waar ik ook raadplegingen hou.

Het Imeldaziekenhuis is een middelgroot dynamisch en innoverend ziekenhuis van ongeveer 600 bedden, met een erkend chirurgisch dagziekenhuis, een erkende borstkliniek, een erkende gespecialiseerde spoedgevallendienst en een dienst intensieve verzorging.
Meer dan 160 artsen-specialisten en een team medewerkers staan garant voor een hoogstaande, zorgzame en veilige geneeskunde. In januari 2017 behaalde het Imeldaziekenhuis het Qualicor-europe label, een kwaliteitslabel uitgereikt door een extern onafhankelijk accreditatieorgaan dat de patiëntveiligheid en de kwaliteit van een zorginstelling toetst. Ook de Vlaamse Zorginspectie houdt toezicht op de kwaliteit van de zorg via onaangekondigde inspecties. Steeds gebruiken we de “Safe Surgery Checklist “ zoals deze is opgesteld door de Wereldgezondheidsorganisatie.
Onze continue wachtdienst van plastische chirurgen garandeert een optimale nazorg.

Het Imeldaziekenhuis is rustig gelegen in een groene omgeving op 6 km van Mechelen en is vlot te bereiken vanuit Leuven, Antwerpen en Brussel, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is een ruime afgesloten en bewaakte parking.

Imeldaziekenhuis, Imeldalaan 9 - 2820 Bonheiden

Meer info over de raadplegingen en over de bereikbaarheid

Imeldaziekenhuis