Visie en werkwijze

Realistisch en gericht advies

Indien u plastische chirurgie overweegt is het belangrijk om uzelf goed te informeren en deskundig advies in te winnen.
De eerste raadpleging bestaat uit een openhartig gesprek waarin u in alle vertrouwen uw wensen en verwachtingen kan verwoorden.
Daarna volgt een nauwkeurig onderzoek. Dit is essentieel om te kunnen bepalen welke oplossing het best aan uw persoonlijke verwachtingen zal voldoen.
Wanneer ik een ingreep voorstel, dan bezorg ik u uitgebreide informatie over de verschillende chirurgische opties, het verloop, de mogelijke risico’s en de financiële implicaties.

Vakkundig en persoonlijk

Vlak voor de ingreep plaatsvindt, ontmoet ik u steeds persoonlijk. Wanneer aangewezen maak ik met een stift een operatietekening op uw lichaam en neem ik enkele medische foto’s. Ik voer de ingreep altijd volledig persoonlijk uit, met de grootste precisie en met gevoel voor esthetiek en verhoudingen, gaande van het voorbereidende werk tot het hechten en aanbrengen van verband. Zowel voor als na de ingreep, kan u kan steeds bij mij terecht met al uw vragen, twijfels en bemerkingen.

Eerlijk en zorgzaam

Vermits het voor mij belangrijk is om u zo goed mogelijk te helpen, geef ik u graag een eerlijk advies. Is een ingreep de beste keuze voor u? Welke zijn uw wensen? Is het nu het juiste moment voor deze ingreep? Samen bespreken we aldus of uw verwachtingen kunnen worden ingelost.

Betrouwbaar en veilig

Ik kies steeds voor de veiligste ingreep. Ik voer enkel die ingrepen uit waar ik vertrouwd mee ben en ik gebruik enkel technieken die bewezen hebben dat ze veilig en doeltreffend zijn.
Sinds 1991 ben ik verbonden aan het Imeldaziekenhuis in Bonheiden. Het is niet alleen een veilige, betrouwbare en zorgende omgeving, maar de continue wachtdienst van plastische chirurgen garandeert ook een optimale nazorg.